Wie is Cristina?

Gepubliceerd door Cristina op

Hi, ik ben Cristina Edorh en dit is de website van mijn bedrijf Luova Coaching & Training. In ‘my story’ kan je meer over mijn persoonlijke verhaal lezen. Hier wil ik wat vertellen over wat voor coach en trainer ik ben.

Ik heb een HBO-opleiding als Kunstzinnig Therapeut afgerond in 2010. Daarna heb ik o.a. gewerkt als consulent en heb ik via mijn werk heel veel geleerd over gesprekstechnieken. Momenteel geef ik ook trainingen op mijn werk en ben ik intercollegiaal loopbaancoach voor collega’s van de gemeente Den Haag.

Het begon steeds meer te kriebelen om ook als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, zodat ik nog meer met mijn creativiteit en ideeën kan doen. Zo is Luova ontstaan. De naam komt uit het Fins en betekent creëren. Omdat een Finse vriendin mij erop wees dat kunst niet alleen leuk, mooi of intrigerend is maar ook nuttig en zelfs noodzakelijk.

In 2019 heb ik opleidingen gevolgd voor coach (practitioner, Nobco erkend) en trainer gesprekstechnieken. Ik had de wens mijn coaching- en trainingsskills te verrijken met mijn creatieve talenten. Zo kwam ik ook in aanraking met zakelijk tekenen en met creatieve loopbaancoaching, waarin ik een masterclass heb gevolgd.

Ik werk visueel, beeldend, op de voeten en interactief. Mijn coaching is daardoor zeer effectief. Een beeld zegt tenslotte meer dan alleen woorden en door het buiten je innerlijke leefwereld te plaatsen kan je het objectief bekijken en wordt het veel gemakkelijker om veranderingen aan te brengen.

Cristina
https://www.nobco.nl
Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie