Trainingen & Workshops

“Als je met een groep op reis gaat via een training of workshop, dan ontdek je misschien wel nog meer over jezelf.

We bieden verschillende workshops en trainingen over het vinden van je loopbaandoelen en het plannen van je loopbaan, zodat je je wensen kan realiseren. Het is gezond om met je persoonlijke ontwikkeling in beweging te komen en te werken aan emoties of overtuigingen die ons in de weg staan. Vanuit onze trainingen en coaching is het onderliggende doel altijd om te werken aan je zelfvertrouwen en persoonlijke leiderschap omdat we geloven en willen dat jij hierna zelf verder kan met jouw levensreis.

Workshop Netwerken vanuit jouw kracht

Netwerken is een fantastische gelegenheid om te leren van anderen, en nieuwe contacten op te doen die waardevol zijn voor je loopbaanontwikkeling. Deze workshop is erop gericht om vanuit je eigen kracht en talenten te leren contact te maken en hoe je vanuit authenticiteit kan groeien met behulp van je netwerk.

Workshop Creatieve Energie

In deze workshop ga je leren hoe het creatieve proces in elkaar zit, en hoe je dit kan toepassen op het realiseren van je wensen, hoe je je loopbaan hiermee kan ontwikkelen en zelfs je relaties kan verbeteren.

Workshop Ontdek je Levenswerk

In deze workshop ga je aan de hand van een visualisatie een tekening maken, en dat is de leidraad voor je onderzoek naar je Levenswerk.

Workshop Maak je Angst hanteerbaar

Met behulp van creativiteit, uitbeelden, visualiseren, en het leren omgaan en beïnvloeden van de energie van emoties kan je je angsten kleiner maken en belemmerende overtuigingen omvormen tot positieve overtuigingen om te worden wie je werkelijk bent.

Workshop Beeldige Gesprekken

Heb je al een (online) basiscursus zakelijk tekenen gevolgd en wil je als coach of hulpverlener nu leren hoe je met tekeningen nog meer impact kan maken? Zodat je niet alleen met goede gesprekstechnieken maar ook met beeld kan werken aan gedragsverandering. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden! Volg dan nu de workshop Beeldige Gesprekken van Luova. Deze workshop kan ook met je team in company bijv. met je team georganiseerd worden. Stuur een email om je aan te melden!