Lets Talk

De beste investering die je kan doen in het ontwikkelen van je eigen creativiteit, dit vergroot je probleemoplossende vermogens, en niets is dan meer onmogelijk. Als je het kan bedenken kan je het ook realiseren. Dit kan ook met je leven en werk, wat ‘gewoon’ een vormgevingsproces is èn wat je bij mij kunt leren!

Ben je bereid om nú de eerste stap te zetten en niet alleen je creativiteit te ontwikkelen maar ook je potentieel? Spreekt het je aan om met Cristina samen te werken of wil je er eerst meer over weten? Of wil je samen sparren over wat nu het beste bij jou past, coaching of het volgen van workshops? Of wil je gewoon even telefonisch kennismaken? Of gelijk een afspraak met Cristina maken voor een intakegesprek?

Je kan ook een gratis inspiratiesessie van 30 minuten met Cristina inplannen. In een inspiratiesessie gaan we samen brainstormen over waar je heen wilt in je loopbaan of leven. Een stip op de horizon van jouw pad.

Neem dan geheel vrijblijvend contact op door Cristina te bellen, een berichtje te sturen of te mailen. Of gebruik het contactformulier hiernaast ->

Telefoon: 06 – 49 32 23 89

E-mail: cristina@luova.nl

[wpforms id="726" title="false" description="false"]