Coaching

Coaching

Jij hebt talenten die maar niet tot ontplooiing komen omdat iets in jou je tegenhoudt, je ervaart belemmerende gedachten en gevoelens waardoor je niet die stappen kan zetten waar je zo naar verlangt. Het geheim van mijn unieke vorm van coaching is dat je die stappen wel gaat durven zetten, en dit nieuwe creatieve energie in je wakker maakt. Je zal zien dat al na 1 of 2 sessies je energie omhoog gaat. Wat in je leeft kan je pas veranderen als je het bewust wordt, en de beste manier om dat te doen is door het uit te beelden, de woorden en beelden die in je leven, naar buiten laten komen.

Ik coach op creatieve en beeldende wijze op het vlak van het ontwerpen van je leven. Wil je van werk veranderen of in je privéleven bepaalde veranderingen doorvoeren, en lukt je dit niet alleen? Neem dan contact met mij op. Met slechts 3-7 sessies kan je al grote stappen gaan zetten in de richting van je gewenste verandering.

Ik pak dit samen met jou creatief en visueel aan. Visueel, omdat onze hersenen beelden veel beter en sneller kunnen verwerken, en creatief omdat het op gang brengen van je creatieve energie, de brandstof is om letterlijk in beweging te komen.

Je kan contact met mij opnemen via het contactformulier voor meer informatie, of aanmelding. Of je kan mij mailen op cristina@luova.nl

Vanwege de corona-maatregelen coach ik nu online, in mijn zeer ruime locatie in de Heesterbuurt in Den Haag of maken we in overleg een wandelafspraak in Den Haag.

Wie weet spreek ik je gauw!

Hartegroet, Cristina